karta

Hitta till Arbetets museum

Gående från resecentrum/järnvägsstationen

Gå Drottninggatan i riktning mot stadens centrum. Innan du passerar Saltängsbron över Motala Ström tar du höger vid Bråddgatan. Gå några hundra meter. Sväng sen vänster in på Tunnbindaregatan och gå cirka 400 meter tills den tar slut. Korsa Västgötegatan och gå in på Holmengränd. Gå över den lilla gångbron som leder direkt till Arbetets museum.

Med bil från E4 norr/söder

Ta av första avfarten till Norrköping. Följ därefter skyltning mot Industrilandskapet.

När du kommer till Kungsgatan följ den tills du passerat Bergsbron och ta vänster in på Kvarngatan.

Därefter tar du höger in på Källvindsgatan för att komma till museets parkering.

Vi har platserna 1-20. Parkeringstillstånd hämtas i museets reception.

Karta >>