Folksamsalen

Konferens i Norrköping på Arbetets museum

Gör din konferens till en annorlunda upplevelse. Låt en visning av en utställning bli ett inspirerande inslag. Vi har fem lokaler som är avsedda för möten, föreläsningar och seminarier. Rummen, i vilka mycket av den industriella charmen finns kvar, är fullt utrustade. Restaurang Laxholmen bjuder på en välsmakande konferensmeny för lunchen och har fullständiga rättigheter för din konferensmiddag.

I samarbete med flera av stadens hotell erbjuder vi mycket prisvärda helpensionspaket när du bokar konferenslokal på Arbetets museum. Vi samarbetar med flera av Norrköpings hotell och hjälper dig gärna med bokningen.

För dagkonferens kan du hyra våra konferenslokaler heldag, halvdag eller för en kväll. Du kan också köpa till måltidspaket med lunch, för- och/eller eftermiddagskaffe.

Med personligt bemötande och god service hjälper vår konferenspersonal dig att skapa ett lyckat möte på Arbetets museum. Välkommen!

Gör gärna en förfrågan via vårt formulär här på webben så får du pris på just ditt arrangemang.

Till formuläret

Vill du veta mer om Restaurang Laxholmens menyer, läs mer här.