konfrenslokal_02

Konferenslokaler

Alla våra lokaler är utrustade med fast monterad data/videoprojektor, trådlös internetuppkoppling, whiteboardtavla, overheadprojektor, blädderblock, block och pennor. Övrig teknik hyrs in på begäran.

Folksamsalen

Plats för 120 personer. Salen har skjutväggar, vilket möjliggör ytterligare platser.

Folksamsalen ligger på plan 6.
 Här finns platser för rörelsehindrade, en scen med fler möbleringsmöjligheter, ljudanläggning och klimatanläggning.

Pris  vid förfrågan

Alvarummet

Plats för upp till 50 personer.

Husets populäraste lokal. Ett ljust rum med utsikt över Industrilandskapet. Möbleras efter önskemål. Alvarummet ligger på plan 6.

Pris vid förfrågan

Plats för upp till 35 personer.

Rummet är ljust och ligger i anslutning till vårt bibliotek på plan 4. Möbleras efter önskemål.

Änglamark

Plats för 14 personer i styrelsesittning.

Rummet är ljust och ligger i anslutning till vårt bibliotek på plan 4.

Laxholmskällaren

Lämplig för 30-205 personer.

Lokalen ligger i nivå med vattenytan. Charmig industrimiljö inbjuder till trivsamma sammankomster och möten. Mindre scen och högtalaranläggning. Laxholmskällaren fungerar som konferenslokal och är också en utmärkt mässlokal.

Pris vid förfråga

Festvåning

Plats för 150 personer.

Restaurang Laxholmen på plan 6 har Norrköpings bästa utsikt över det unika Industrilandskapet.

Välsmakande konferensmeny, stor lunchbuffé, temabuffé eller exklusiv trerättersmiddag. Fullständiga rättigheter.
 Kvällen kan inledas med en drink i någon spännande utställning och/eller avslutas med dans/underhållning i Laxholmskällaren.

Restaurangens egen hemsida