Besök på egen hand

Vill ni besöka museet utan att boka visning är ni varmt välkomna mellan 8.30 och 17.00, tisdagar till kl 20.00 (ej kvällsöppet juni-augusti). Nedan följer några riktlinjer för besök på egen hand.

Boka alltid tid för besöket

Boka hos museets pedagoger även om ni väljer att besöka en utställning utan vägledning.

Handledning för besök på egen hand

Under rubriken Besöka museet hittar du information om Arbetets museum som kan vara till nytta inför ert besök. Via startsidan hittar du dessutom mer information om museet.

Medföljande pedagoger ansvarar för att

• gruppen tar hänsyn till annan verksamhet som pågår samt till övriga besökare
  • gripa in om bråk, bus eller förstörelse inträffar

Vid eventuell skadegörelse i samband med besök debiteras skolan kostnaderna.