För lärare

Besök museet utan dina elever

Vår verksamhet ska hjälpa er att leva upp till läroplanen. Kom och hör om hur vi arbetar, inspireras av våra utbildingsdagar eller var med och påverka vårt utbud i referensgruppen.

Referensgrupp

Var med och påverka i vår referensgrupp av lärare och få tillgång till förhandsinformation och gratisvisningar. Kontakta oss på 011-23 17 52 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Kostnadsfri lokal

Arbetslagsträff på museet - i mån av plats erbjuder vi en kostnadsfri lokal för ett kortare möte när ni samtidigt bokar en introduktion om museets arbete med pedagogik. Boka på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .