matE

Café Strykjärnet finns på entréplan och drivs av Judy Lundgren och Per Wingren. Här serveras bakverk och lättare luncher som görs av lokala råvaror. Det finns alltid något för vegetarianer, veganer, nötallergiker, glutenallergiker och laktosintoleranta.

Naturligtvis finns även sockerfria alternativ.

De rymliga lokalerna och lekhörnan gör caféet till en omtyckt plats för barnfamiljer. I anslutning till caféet finns en utställningsyta där vi presenterar olika arbetslivsmuseer.

Tangocafé

I samarbete med Tango Be Geer så anordnas gratis tangokvällar i Caféet. Alla är välkomna, oavsett om man dansar eller inte. Tangocaféer under 2014 äger rum under följande söndagar kl 17-19:

* 2 mars

* 6 april
* 4 maj
* 1 juni

Öppettider och kontakt

Caféet är öppet alla dagar kl 11-17.  Du kan kontakta caféet via epost Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  eller telefon 011-23 17 29.

Nu kan du läsa mer om caféet på deras egen hemsida.

Café Strykjärnets egen hemsida >>

Välkommen!