Restaurangen_575

Restaurang Laxholmen ligger på plan 6 och har lunchöppet måndag - fredag 11.00 - 14.00, övriga tider efter överenskommelse.

Varje dag serveras en lunchbuffé med en kött- och en fiskrätt. På buffén finns även vegetariska alternativ, nybakat bröd, ost, smör, stort salladsbord, färsk frukt, dryck samt kaffe och efterrätt, allt detta för 95 kr. Vi har också lunchkuponger. Betala för tio, vi bjuder på den elfte!

Beställ gärna på 011-231790 eller 070-523 17 95. Veckans meny och mer information hittar du på www.laxholmen.net

Rest_laxholmen_logga