ArbetSam

ArbetSam är Sveriges största museiförening med 459 medlemsmuseer. ArbetSam är en ideell organisation som vill främja och utveckla bevarandet och gestaltandet av industrisamhällets framväxt och kulturarv. Några av ArbetSams uppgifter är att stärka arbetslivsmuseernas identitet och sprida kännedom om museernas verksamhet. Läs mer om ArbetSam på www.arbetsam.com

Medlemskap

Om du önskar bli medlem i Arbetslivsmuseernas Samarbetsråd kontakta gärna kansliet på telefon 011- 23 17 30 eller skriv en rad till oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Postledes går givetvis också bra och adressen är:

ArbetSam

602 21 NORRKÖPING

Medlemsavgiften för arbetslivsmuseer, kulturföreningar, arkiv och enskilda är 450 kronor per år.

Våra stödmedlemmar betalar 2000 kronor eller mer per år.