Gruppbesök

32E

Gruppbesök

Arbetets museum har guidade visningar för grupper både dag- och kvällstid. En visning tar cirka 45 minuter. Du kan också boka en kortare introduktion till en utställning. Vi gör även en del dramatiserade visningar. Vi kan också erbjuda visningar på olika språk. Maxantal för en ordinarie visning är 30 personer.

Kontakta gärna Arbetets museum för mer information, idéer och önskemål.

Boka visning

Du kan skicka en förfrågan om visning direkt här på webben. Vi återkommer med svar så snart vi kan. Är ni en skolgrupp går ni till fliken Skola & pedagogik och letar upp utbudet för er åldersgrupp. För bokning av visning för övriga grupper gå in under Utställningar i menyn till vänster och välj den utställning du är intresserad av. Klicka på Boka och fyll i formuläret.

Vill du ha mer information, hjälp att boka eller ställa frågor, kontakta oss via e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller telefon 011-23 17 52.

Fika och lunch

Kombinera gärna ert besök med en fikapaus på Café Strykjärnet eller en lunch på Restaurang Laxholmen. Kontakta Café Strykjärnet via e-post  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den   eller telefon 011-23 17 29. Kontakta Restaurang Laxholmen via e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  eller telefon 011-23 17 90.

Paketresor för seniorer

För dig som är senior har vi två paketerbjudanden att föreslå.

I det ena paketet ingår en guidade visning på vårt EWK-museum samt i vår fotoutställning Kokvinnorna. I det andra paketet besöker du både Arbetets museum och Norrköpings stadsmuseum.

telefon 011-23 17 11.