EWK-museet

På EWK-museet finns en permanent utställning om Ewert Karlsson, mer känd under signaturen EWK.

Han är en av Sveriges mest kända politiska tecknare och utställningen berättar om hans liv och arbete.

På EWK-museet finns även ett galleri med nära 2000 av EWK:s teckningar. Här visas också tillfälliga temautställningar samt bilder av andra politiska tecknare.

Vill du boka en visning av EWK-museet? För skolan finns visningserbjudanden under fliken Skola & pedagogik i vänsterspalten. Annars väljer du den länk nedan som passar in på din grupp.

- för studie-, senior- eller universitetsgrupp

- för övriga grupper