Program & aktiviteter

tantvisningE

Program och aktiviteter

I vårt program hittar du allt från vernissager, föreläsningar, workshops till debatter och konserter. Många program är kopplade till våra utställningar. Andra berör frågor om arbete och arbetsliv, om genus och om etnicitet.

För att få löpande information om vår programaktivitet kan du välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev (anmälan på startsidan) eller följa oss på Facebook www.facebook.com/arbetetsmuseum.

Arbetets museum är och vill också vara en viktig del av Norrköpings kulturliv. Vi firar Internationella kvinnodagen och anordnar Rättvis Julmarknad. Vi har en central roll i Kulturnatten och Norrköping Pride.

Har du själv idéer på program och aktiviteter? Kontakta Mårten Mellberg, programansvarig, tel 011-23 17 23 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Tisdagskvällar = Programkvällar

På tisdagskvällar under höst och vår anordnar vi program i anslutning till våra utställningar. Vi samarbetar ofta med andra organisationer.