Barn & familj

Barn och familj

På Arbetets museum finns det saker att göra för alla åldrar. På helger och lov har museet extra aktiviteter för barn. Du kan till exempel skapa och experimentera med olika återvunna material i vår kreativa verkstad på plan 5.

MUSEIDECKARNA i hela huset

Så många fina bilder – men var i museet finns de egentligen?

Myran har tagit en massa fina bilder med sin kamera men har glömt bort vilken våning de är på.
Kan du hjälpa Myran att ta reda på det? Både för små och stora barn.

Dagligen. Fri entré. Genomförs på egen hand i vuxens sällskap. Start och mål i receptionen.

Kreativa verkstan

Vår kreativa verkstad på plan 5 är öppen varje helg under hösten, både lördag och söndag 12-16. I kreativa verkstan kan barn och vuxna skapa tillsammans. Vi har olika teman under året som är kopplade till någon av våra aktuella utställningar.

Nu återanvänder vi bland annat bildramar, lampskärmar, tyger och tidningar för att väva fram nya användningsområden till olika prylar

Museets personal finns på plats för hjälp och inspiration. Kreativa verkstan har också öppet under skollov. Fri entré. Rekommenderas från 3 år. Samarr: Folkuniversitetet.

NYHET! Nu har vi även öppet under jullovet!

Välkommen till Kreativa verkstan 27-30 december mellan  kl 12 och 16